Helpen met verduurzamen

Een aantal bewoners in Varssel neemt het initiatief om buren een helpende hand te bieden. Samen met energiecoöperatie de Groene Draad, het Energieloket en gemeente Bronckhorst gaan we buurtbewoners ondersteunen bij het verduurzamen en comfortabel maken van hun woning.

 

Voor de portemonnee én ons klimaat

Energiebesparing kent vele invalshoeken maar hoeft niet complex te zijn. Het beste is natuurlijk om zo min mogelijk energie te verbruiken. Door bijvoorbeeld de verwarming lager te zetten en elektrische apparaten verstandig te gebruiken. Alle beetjes helpen, voor de portemonnee én ons klimaat.

 

Programma

Donderdagavond 16 februari wordt een eerste buurtbijeenkomst georganiseerd met informatie, energiedeskundigen en gesprekken om samen te besparen. We gaan deze avond onderzoeken welke hulp inwoners nodig hebben om maatregelen voor energiebesparing te nemen. Waar liggen de drempels om stappen te zetten? Het is een informatieve avond om elkaar te gaan helpen met energiek-naoberschap. Een belangrijk onderwerp daarbij is: wat kost het, wat levert het op en hoe kan je het betalen?

Op Morgen mobiel

We staan met de Op Morgen mobiel op donderdag, vrijdag en zaterdag bij het buurthuis Varssel. Energieadviseurs en -coaches kunnen daar alle vragen bespreken. Een mooie start om elkaar te ontmoeten en samen werk te maken van energiebesparing.

Donderdag 16 februari, start 20.00 uur. Buurthuis Varssel

De bijeenkomst is op donderdag 16 februari. Het programma start om 20.00 uur en duurt maximaal 2 uur. Inloop vanaf 19.30-19.45 uur. Locatie is buurthuis Varssel, Zelledijk, Varssel.

 

Kom en bespaar mee!

Aanmelden kan via www.agem.nl/varssel

Vragen over de bijeenkomst of uw deelname?

Mail of bel belangenvereniging Varssel secretariaat.bvv@varssel.nl of 06-40477968