Jeugdclub Varssel Ook in het nieuwe jaar hebben wij voor de Varsselse en Lindense jeugd tal van activiteiten op het programma staan.KidsgroepIn januari hebben we met de kinderen pijlverstoppertje gespeeld. Voor februari stond er zwemmen op het programma, heerlijk gezwommen gespeeld in het water in zelhem. In aprilhebben we een spelletjesmiddag georganiseerd. Voor mei hebben we pleeborstel gegooid, dit is klootschieten maar dan een pleeborstel gebruiken in plaats van kloten. Erg leuk om te doenzolang de borstels niet vast komen te zitten in de boom. Als slot zijn we naar Erve Brooks geweest daar het avonturenpad gelopen en daarna heerlijk gegeten daar.JeugdgroepVoor januari stond er zwemmenop het programma in Groenloen in februari zijn wewezen schaatsen in Deventer. In april is er een gezellige spelletjesavond gedaan waarbij het letterpakkenspel een groot succes was. Voor mei stond er levend stratego gepland. In juni stond er een fantastisch slot gepland, namelijk survival bij Jan in hetTouw. Na afloop nog een patatje gegeten in de Veldhoek.JongerengroepVoor deze groep begon het in januari ook met zwemmen in Groenlo. En in februari wezen schaatsen in Deventer. In aprileen leuke spelletjesavondgehad. In mei hebben ze levend stratego gespeeld. En als slot gingen ze naar Jan in het Touw en nadien een patatje gegeten in de Veldhoek.

OuderengroepVoor de ouderengroep stond er in januari lasergamen in Doetinchem.In februari mochten wie willen mee gaan schaasten in Deventer samen met de jongerengroep, wat erg gezellig was. Doordat in mei wegens omstandigheden niet doorging de activiteit, hebben we besloten om voor hun een fantasttische afsluiting te regelen. Een dagje Walibi. Nadien bij Milly nog wat gegeten. Langs deze weg willen we deze groep van 10 kinderen bedanken voor hun gezelligheid en het leuk meedoen afgelopen seizoen maar ook in alle seizoenen daarvoor, want we nemen afscheid van dezefantastische, maar oh zo ontzettende leukegroep.TalentenshowIn maart was het dan zover dit jaar was het een talentenshow waaraan alle kinderen van alle groepen mee mochten doen. Doordat er weinig kinderen zich hadden opgegeven hebben we uiteindelijk de talentenshow door laten gaan, maar alleen met een paar ouders die mochten kijken en leiding die zou gaan presenteren en jureren. Mariekepresenteerde de avond en Alice en Joycenamen plaats in de jury. Heel veel liedjes, toneel, moppen en muzikale optredens hebben we gezien. Allemaal waren ze geweldig en kregen daarom ook medaille, maar er was maar 1 de winnaar van de avond die naar huis mocht met een mooie beker en dat was dit jaar Mirte Timmerije en Jetske van Dijk met hun liedje Shake it off van Taylor Swift

Na de zomerstop gaan wij Alice, Milly, Marieke, Marinka, Harriƫt, Mariska, Isa, Tamara, Joyce enJelke door om voor de Varsselse jeugd weer een seizoen vol met leuke activiteiten te organiseren.Wij kunnen altijd meer leiding gebruiken, dus lijkt het je leuk om leiding te worden bij de Jeugdclub stuur mail naar jeugdclubvarssel@outlook.comTot slot wensen wij iedereen een fijne zomer toe!