Dames van Varssel,

Op maandagavond 2 november is er in het Buurthuus Varssel een kleding-, sieraden- en make-up shopavondje van 20 uur tot 22 uur!!

Je kunt de hele avond in- en uitlopen zo lang of kort als je zelf wilt. Op de avond zelf is er gelegenheid tot het naar hartenlust passen en laten keuren (door andere gezellige dames) van de kleding. Je kunt de kleding, make-up en sieraden vervolgens gelijk mee nemen.

Tijdens deze shopavond is Marije Bruinewoud van Trendenzmode aanwezig.

Trendenzmode heeft een scherp geprijsde collectie trendy en vernieuwende damesmode van maat 34 t/m 54. Om een nieuwe outfit af te maken zijn er accessoires verkrijgbaar.

Je kunt Trendenzmode op internet vinden op: www.trendenzmode.nl of op facebook!!

Ook is er een uitgebreid assortiment van Oriflame make-up aanwezig.

Oriflame producten zijn niet in de winkel te koop. Wij geloven in persoonlijke aandacht en goede adviezen. Daarom komen we bij jou thuis met onze producten!

En Truus Hiddink staat er met leuke sieraden.

Dus als jij zin hebt in een gezellig avondje shoppen met andere dames waar je misschien wel die te leuke outfit vind kom dan allemaal  2 november aanstaande !!

Je hoeft je voor deze avond niet speciaal aan te melden, je kunt zo binnenlopen als je even wilt snuffelen!! En neem gerust je buurvrouw, vriendin, moeder, kennis mee, iedereen is welkom

Entreeprijs: € 1,-

De koffie staat klaar!!

Tot dan!