Agenda punten

Er zijn nog geen agenda punten toegevoegd.

Ondernemend Varssel

De omgeving van Varssel staat bekend om zijn natuur en landschappen. De meeste mensen zullen vooral genieten en ontspannen maar toch zijn er tal van ondernemers die hier hun bedrijven hebben gevestigd. Hier willen we enkele van hen aan u voorstellen.

Bestuur

Nieuwsberichten

22 maart 2020
Inspraakgelegenheid treehouse resort bij gemeente Bronckhorst 3 april 2020

Op dit moment is een bestemmingsplan in voorbereiding waarmee wordt voorzien in de bouw van 5 recreatiewoningen met bijbehorende centrale parkeervoorziening. De locatie betreft het..

lees meer >

12 maart 2020
uitstel algemene ledenvergadering

Geachte leden en donateurs, In overleg hebben we besloten dat het op dit moment verstandiger is, om de Algemene Ledenvergadering die gepland stond voor maandag..

lees meer >

18 februari 2020
AED training

Op maandag 17 februari heeft de belangenvereniging in het Buurthuus  een Reanimatie & AED training georganiseerd. Deze training werd goed verzorgd door Edith en Wilma..

lees meer >

11 januari 2020
Nieuwsbrief Varssel december 2019

Maart 2019 Afscheid Bennie Freriks als secretaris BVV die vanaf de oprichting van de BVV actief in het bestuur heeft gezeten. Aanleg glasvezel Buitengebied Glasvezel..

lees meer >

22 december 2019
Mogelijkheid om AED training te volgen in Varssel

lees meer >

8 oktober 2019
besluitvorming over Windmolens in onze omgeving

Beste leden en donateurs, Nadat in maart door de gemeente Bronckhorst voor uitstel van de klimaatplannen is besloten worden de aangepaste plannen momenteel voorbereid voor..

lees meer >

8 juni 2019
AED

  8 juni hebben wij de AED verplaatst van Imhoff naar het Buurthuus. De AED is nu makkelijk te vinden aan de voorzijde van het..

lees meer >

25 maart 2019
Landelijke opschoondag

23 maart hebben we rond Varssel met een aantal vrijwilligers weer mee gedaan aan de landelijke opschoondag Weer een flinke score aan blikjes,flesjes, plastic en..

lees meer >

29 oktober 2018
Zomer in Gelderland

Tijdens het Varssels Volksfeest is door het team Zomer in Gelderland Varssel  een check overhandigt van € 2.845,— aan Rik Hulsman voorzitter van de belangenvereniging..

lees meer >

11 juli 2018
Zomer in Gelderland

Hierbij de uitnodiging aan allen die Varssel een warm hart toedragen! Op donderdag 9 augustus komt het televisieprogramma “Zomer in Gelderland” naar Varssel. U bent..

lees meer >

22 april 2018
Varssel bloeit

In de media wordt al langer geroepen dat het aantal insecten en met name de bijen teruglopen. Imkers in de regio zien dat hun bijenvolken..

lees meer >

8 januari 2018
Nieuwsbrief belangenvereniging 2017

Buurthuus Varssel Mede door de kinderdagopvang, het uutbloashuuske en de verschillende activiteiten die worden georganiseerd, blijft het nog volop levendig in Varssel. Bent u inwoner..

lees meer >

1 januari 2018
Derde kerstdag editie 2017

Derde kerstdag was tot 8 jaar geleden een vaste traditie waar de buurt in en om Varssel de kerstdagen kon afsluiten. Uiteraard met een drankje..

lees meer >

7 augustus 2017
Solarteam Twente test zon aangedreven auto op de Varsselring

Solarteam Twente test zon aangedreven auto op de Varsselring In het weekend van 5 en 6 augustus beleefde Solar Team Twente het hoogtepunt van haar..

lees meer >

25 juli 2017
Nieuwsbrief Varssel (zomer editie)

Nieuwsbrief Varssel (zomer editie) De belangenvereniging en Stichting Exploitatie Buurthuus Varssel wensen u een fijne vakantie toe. Fietstocht Varssel op zondag 27 augustus 2017 Inschrijving..

lees meer >

17 juli 2017
Midsummernight feest smakelijk succes

Het eerste midsummernightfeest was een groot succes. Met meer dan 50 mensen uit Varssel was het plein voor het buurthuus afgeladen vol. En als dat..

lees meer >

15 mei 2017
Stemmen op het cooperatiefonds Rabobank

Beste leden en donateurs; Als U lid bent van de Rabobank Noord- en Oost Achterhoek  dan heeft U deze week een brief met een persoonlijke..

lees meer >

29 maart 2017
Zwerfvuildag 2017 weer een gezellig succes

Dit jaar was er weer de nationale zwerfvuildag, deze werd gehouden op zaterdag 25 maart en ook Varssel deed weer mee. Meerdere bewoners jong en..

lees meer >

13 maart 2016
Wijnproeverij 18-03 met Rob Roth is volgeboekt

Helaas voor die zich nog niet aangemeld hadden maar blij zijn wij met het bericht dat de wijnproeverij volgeboekt is. Het beloofd vrijdag een leuke..

lees meer >

7 januari 2016
Nieuwsbrief 2015 BVV

December 2015. Het jaar 2015 is al bijna voorbij. Als ik deze nieuwsbrief schrijf  is het buiten 14ᵒ C en lijkt het eerder voorjaar dan..

lees meer >

4 augustus 2015
Nieuwsbrief Varssel

Nieuwsbrief                  juni 2015. Als ik deze nieuwsbrief zit te schrijven is het al weer half juni en is het jaar 2015 al bijna half voorbij…

lees meer >

15 februari 2015
Voorstel oprichting glasvezelbedrijf Achterhoek BV

Van de site van de provincie Gelderland, het orginele artikel is te lezen via deze link: http://www.gelderland.nl/4/gelderlandleeft-Nummer-2,-29-januari-2015/Nieuwsbericht-over-glasvezel.html   Gedeputeerde Staten (GS) stellen Provinciale Staten (PS)..

lees meer >

21 januari 2015
Glasvezel internet in het buitengebied

De belangenvereniging Varssel is 19 januari op bezoek gegaan bij de gemeente om de laatste stand van zaken te horen betreffende glasveeld internet in het..

lees meer >

25 december 2014
Nieuwsbrief Varssels Belang 2014

Varssels Belang Beste leden en donateurs. Terwijl de wind om het huis raast, de regenbuien elkaar op volgen en we de kerst naderen willen wij..

lees meer >

10 oktober 2014
Verlichting circuit Varssel

De verkeerscommissie heeft contact gehad met de gemeente over de lantaarnpalen rond het circuit. Enkele zijn verwijderd maar nu is er uitsluitsel dat er 3..

lees meer >

27 september 2014
Buurthuus Varssel geopend

Het Buurthuus Varssel is op 27 september 2014 feestelijk geopend. Onder grote belangstelling heeft één van de oudste inwoners van Varssel, dhr Woerts, het Buurthuus geopend..

lees meer >

25 juli 2014
Aanvraag Rabobank ledenfonds

Zoals iedereen wel weet hebben wij dit jaar weer een aanvraag ingediend om zonnepanelen te plaatsen op de Varsselse school en het uutbloas huusjen in..

lees meer >